Anouk Platenkamp

Anouk Platenkamp

Als solist speelt Anouk op de folk-harp.
Anouks passie is het promoten van de folk-harp en deze bekend maken bij een breder publiek. Haar repertoire bestaat uit een breed scala aan traditionele muziek uit Europa, inclusief Nederlandse traditionele muziek. Nederlandse folk wordt vaak vergeten of verwaarloosd, maar Anouk wil deze muziek nieuw leven inblazen voor een modern publiek.
Anouk vindt het leuk om de muziek tot leven te brengen voor haar publiek, ze deelt hierbij niet alleen de muziek, maar ook de verhalen achter de muziek.

Als soliste is Anouk in te huren voor:

  • Recital: volksmuziek en verhalen uit Europa, gebracht op de folkharp. 45 minuten tot een uur muziek.
  • Intermezzi: zoekt u een onderbreking van uw programma, dan is de harp een perfecte afwisseling. De klanken van de harp nemen uw publiek even mee naar een andere wereld.
  • Meditatief moment: tijdens een herdenking of een afscheidbijeenkomst kan de harp de een moment van reflectie en contemplatie bieden.
  • Huwelijksvoltrekking: voor, tijdens en ná de ceremonie is de harp instrument om een huwelijksdag nog romantischer te maken.

Anouk denkt graag mee in de mogelijkheden en de muziekkeuze en ook speciale verzoeknummers hoeven geen probleem te zijn.
Heeft u vragen of wilt u Anouk boeken? Neem dan contact op via het contactformulier.